Karlien-Mabesoone-stylist-en-personal-shopper-oranje-top-vlek

GARDEROBECHECK

Als je het niet ziet, draag je het ook niet! Tijd voor een revisie van je eigen kledingkast. Een garderobecheck is een tijdsinvestering die zich direct terugverdient in rust en overzicht. En je focus ligt meer op wat bij jou past. Dat voorkomt mis-of impulsaankopen.

Ik kom bij jou thuis voor een kennismakingsgesprek en we bespreken het vooraf ingevulde intakeformulier die ik je eerder hebt toegezonden. Hierdoor krijg ik een indruk wie jij bent, wat je beweegt, wat je drijft en wat bij jou past. Jouw persoonlijkheid staat centraal voor hoe jij jezelf wenst te presenteren. Ik inventariseer waar jij voor staat en wat jouw (bewuste of onbewuste) wensen zijn.

Karlien-Mabesoone-stylist-en-personal-shopper-blauwe-vlek

Er ontstaat tijdens ons persoonlijk contact een interactie waarbij ik goed naar jouw signalen luister wat kleding met jou doet. En of jouw innerlijke kracht overeenkomt met jouw uitstraling. Dit alles in een vertrouwde sessie, want kleding vertelt ook een verhaal over jouw leven.

Vervolgens gaan we jouw garderobekast bekijken. Waar word je blij van en wat draag je niet of nauwelijks, omdat het niet (meer) bij jou past? Je zou het ook miskopen kunnen noemen of dat het tijd is om een nieuwe look te creëren, die beter is afgestemd op wie je nu bent. Kleding die je niet meer draagt gaan we anders combineren of we nemen er afscheid van.

‘Kleding
vertelt
ook een
verhaal over
jouw leven’

‘Kleding die je niet
meer draagt gaan
we anders combineren
of we nemen er
afscheid van’

Karlien Mabesoone Garderobecheck Stijl- en kledingadvies zwart wit 1

Ik geef je tips hoe je kunt combineren om goede sets te maken van wat je al hebt en welke kwalitatieve items je nog kunt toevoegen.

Karlien Mabesoone Garderobecheck Stijl- en kledingadvies zwart wit 2

Ik zet graag in op creativiteit om een combinatie te maken waarvan je deze niet had verwacht. Uitgangspunt is immers jouw figuur, kleur van jouw huid, haar en ogen. En dat je iedere ochtend intuïtief weet wat je goed staat.

FASHION IS NOT SOMETHING THAT EXISTS IN DRESSES ONLY.

FASHION IS IN THE SKY, IN THE STREET,

FASHION HAS TO DO WITH IDEAS, THE WAY WE LIVE, WHAT IS HAPPENING.
Coco Chanel

Karlien-Mabesoone-stylist-en-personal-shopper-oranje-linksonder-vlek
Karlien-Mabesoone-stylist-en-personal-shopper-groen-vlek-rechtsboven

IK KIJK ERNAAR UIT JE TE MOGEN ONTMOETEN!

Zin om jezelf dit te gunnen en jezelf te transformeren? BOEK NU een persoonlijke of telefonische afspraak. Dit is geheel vrijblijvend. Ik kom bij jou thuis en we bespreken het vooraf ingevulde intakeformulier dat ik je eerder per e-mail of per post heb toegezonden. Hierdoor krijg ik een indruk wie jij bent, wat je beweegt, wat je drijft en wat bij jou past. Jouw persoonlijkheid staat centraal voor hoe jij jezelf wenst te presenteren. Ik inventariseer waar jij voor staat en wat jouw (bewust of onbewuste) wensen zijn.

Karlien Mabesoone Favicon 250x250
Karlien Mabesoone Garderobecheck Stijl- en kledingadvies ontmoeten 1

Tijdens deze inventarisatie komen we uit waar jouw behoeften en wensen liggen en welke diensten ik jou kan aanbieden. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen zal dit gesprek ongeveer 1 á 1,5 uur in beslag nemen. Dit is een investering van ons beiden wat kan resulteren in een langere termijnrelatie. Of je nu direct een dienst afneemt of in een later stadium: daar ben je vrij in. Deze kennismaking kan aanleiding zijn voor een vervolgmoment in de vorm van een garderobecheck aan huis, een personal shopping sessie of een stijl- en kledingadvies.

Karlien Mabesoone Garderobecheck Stijl- en kledingadvies ontmoeten 2

Wil je direct een garderobecheck boeken? Wil je mij gelijk een zoekopdracht geven voor het trouwfeest van je dochter? Of je hebt een afscheidsdienst en je wilt er waardig en sereen uitzien? Je bent nu niet mobiel en je wilt graag een warmtevol ensemble voor de feestdagen? Of je hebt zo’n zin om weer echt te gaan winkelen en dit te beleven in jouw favoriete stad? Dan gaan we samen de personal shopping sessie beleven! Dan maken we direct een (vervolg)afspraak. LET’S GO!

Karlien Mabesoone Garderobecheck Stijl- en kledingadvies advies

Wat breng ik jou?

Een garderobecheck geeft je een update waar je nu voor staat. Een overzichtelijke garderobe met nieuwe combinaties en dat is heel verfrissend!

Ik geef je support om goede basisstukken aan te vullen die essentieel zijn voor je garderobe.

Ervaar het als een APK-check voor jezelf!

WHEN YOU DON’T DRESS LIKE EVERYBODY ELSE, YOU DON’T HAVE TO THINK LIKE EVERYBODY ELSE.

Iris Appel

mainlogo
vrijstaande-vlekken-en-illustratie

+31 6 46 30 36 11
INFO@KARLIENMABESOONE.NL
KVK 642220494
BTW 143930175b01

STIJL- EN KLEDINGADVIES
PERSONAL SHOPPING
GARDEROBE CHECK
SERVICE AAN HUIS & CARE
GELEGENHEIDSDIENSTEN
SHOP LOKAAL ZEELAND EN BELGIË